Online kun je wietolie kopen

Je leest het goed. Ik heb het over specifiek wietolie, en niet over wiet. Nee, Nederland is een vooruitstrevend land, maar ik denk dat het nog even zal duren voordat wiet online is te verkrijgen. Alhoewel, de tijden gaan snel. De wettelijke voorschriften aan het gebruik en de productie van wiet veranderen ook zeer snel. Niet alleen in Nederland, maar ook in de wereld. Steeds meer landen nemen het voorbeeld van Nederland over wat betreft de legalisering van softdrugs.

cbd olie

Ik kan het wel begrijpen. Het is een goede maatregel wat zeker zijn vrucht en afwerpt. Alsmaar maar krampachtig doen over wetten, regels en vooral over taboes, is ontzettend vermoeiend. Dát is nou daadwerkelijke de betutteling van onze samenleving. Daarvoor in de plaats geeft een tolerante houding zoveel meer mogelijkheden, vrijheid en geluk onder de bevolking. Een open, algemene tolerante houding, waaruit veel andere toleranties kunnen vloeien.

Een open perspectief zoals dit is op veel vlakken zeer voordelig. Door de mens de ruimte te geven en de vrijheid te geven, kan een mens zich zo veel beter ontplooien. Het resultaat heeft een directe invloed op bijvoorbeeld innovatie. Innovatie, op haar beurt, is essentieel in de moderne economische ontwikkeling. De rijkste landen van de wereld hebben een zeer innovatieve economie. Om nieuwe ideeën te stimuleren, moet je deze slimme koppen de volledige vrijheid en openheid geven. Het zijn de genieën van onze tijd. Waarom zou je een genie op wat voor manier dan ook beperken? Er kunnen zoveel mooie nieuwe dingen ontstaan wanneer je alle beperkingen en grenzen weghaalt. Daar is Nederland goed in. Daar kunnen we als België nog een hoop van leren.

Nieuwe ontwikkeling: wietolie kopen

De mogelijkheid van wietolie kopen is daar een voorbeeld van. De ontwikkeling van wietolie is namelijk een resultaat van het open beleid wat Nederland al decennia voert. Wietolie is een mengsel van plantaardige oliën met cannabis, weliswaar het niet verslavende bestanddeel van cannabis. Het mooie aan de cannabis plant is dat het naast de ingrediënten voor drugs, zoals voor wiet en hasj, al eeuwen wordt gebruikt om de medicinale bestanddelen die deze plant voortbrengt. Dat is toch geweldig? Een plant die het gebruik van verschillende chemische medicijnen kan vervangen. Dat scheelt niet alleen veel geld, maar ook vooral veel chemische troep wat een mens niet hoeft in te nemen.

Het feit dat wietolie kopen nu een stuk makkelijker is, is vooruitstrevend te noemen. In Nederland kan iedereen bijvoorbeeld online wietolie kopen via cbdwietolieshop.nl. Dan wordt het gewoon bij je thuisbezorgd. Wietolie kopen is overigens volledig legaal. Prachtig toch?

Als je nu al in Nederland het online wietolie kopen zo gemakkelijk is, wat zal dan het volgende zijn waarmee Nederland ons gaat verrassen? Welk vooruitstrevende maatregel zullen ze nu gaan nemen? Welk zwaar taboe, waarvan niemand verwacht dat het taboe ooit zal verdwijnen, zal in Nederland op losse voeten komen te staan? Ik ben zeer benieuwd. Het is een soort spanning. Het onmogelijke kan mogelijk worden. En dan denk iedereen: Wat hebben ze nu weer voor elkaar gekregen in Nederland? Ongelooflijk, dat is het!